Porträttfotografering för större företag

Vi kan hjälpa större företag lösa frågan kring medarbetarfotografering en gång för alla.

Pålitligt

Vi ser till att fotograferingen sker så snart som möjligt efter att nya medarbetare börjar. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur snabbt nya medarbetare ska fotograferas.

Konsekvent

Vi väljer en bakgrund, ljussättning och kamerautrustning som kan repeteras så att alla bilder ser konsekventa ut, även när det går tid mellan fototillfällena. Vi tar fram detta speciellt för er.

Trevligt

Medarbetarnas upplevelser de första veckorna brukar prägla hur de uppfattar arbetsplatsen. Vi vill vara en del i ert trevliga bemötande och är alltid trevliga och fyllda av energi.

 

PLANERING

Vi träffas och pratar igenom era behov. Vi tittar igenom era lokaler och ert närområde och diskuterar lämpliga platser för fotografering.

OFFERT

Vi tar fram ett prisförslag utifrån vår tidigare diskussion. Vi presenterar också förslag på hur fotograferingen kan sättas upp i er miljö.

TESTFOTOGRAFERING OCH JUSTERING

Om offerten känns okej kommer vi ut till er och prov-fotograferar utifrån våra idéer. Vi kollar hur ljuset blir på olika platser, att vi inte stör/störs för mycket.

GODKÄNNANDE

Vi skickar över bilder från testfotograferingen och ger våra rekommendationer. Ni ger er input och tillsammans bestämmer vi oss för en lösning.