Skärmavbild 2019-03-27 kl. 18.48.13.png

Professionella porträtt i centrala Stockholm

Vi har erfarenhet av att fotografera CV-bilder och företagsporträtt. Våra foton tas i ett naturligt ljus och lugna bakgrundsmiljöer i Stockholm för ett tidlöst och representativt porträtt.

Kontakta oss i formuläret här intill för att boka fotografering.

Pris: 3000 SEK

Ett porträtt kostar 3000 kr. Vill du välja till fler bilder från samma tillfälle kostar dessa 1000 kr per bild.

Det här ingår:

  • Fotografens tid och utrustning

  • Grundläggande retuschering och färgställning

  • Porträtt i svartvitt och färg

  • Smidig digital leverans via länk

Namn *
Namn

Det här säger våra kunder om oss

“Porträttfotograferna levererar! De bemästrar den svåra konsten att få mig, som står framför kameran, att känna mig hundra procent bekväm. Resultatet blir därefter! Dessutom, proffsiga i bemötandet och skickliga och snabba fotografer”

Anna Gullstrand, StudioHow

”Detta är med råge de finaste porträtt någon tagit på mig och de kommer komma till mycket användning framåt. Jag kan varmt rekommendera Porträttfotograferna!”

Vendela Ragnarsson, specialist på jämställdhet och föreläsare.

“Jag tycker inte bara att ni är superduktiga på det ni gör, ni är även härliga att att jobba tillsammans med. Jag kände mig jättebekväm tack vare er trots att jag inte tycker om att stå framför kameran. Jag rekommenderar Porträttfotograferna varmt och starkt!”

Pauline Längbo, Gabrielle by P 

 
 

Vanliga frågor

Hur går det till när jag kontaktat er?

Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar och ger förslag på ett datum och plats för fotografering. Vi föredrar att fotografera utomhus när vädret tillåter eftersom naturligt ljus blir vackrast på bild.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du väljer kläder som du känner dig bekväm med och som fungerar bäst till syftet med din bild. Mörka färger som blått, svart och grått blir fint och klassiskt och elegant på exempelvis CV-foton.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En porträttfotografering brukar ta mellan 15 - 30 minuter per tillfälle. Meddela gärna oss om du har kort om tid så tar vi hänsyn till det när vi planerar fotograferingen.

Ingår retusch?

Ja, en generell retusch ingår alltid i de slutlevererade bilderna från oss. Små störningsmoment som hårstrån eller ludd på kavajen tas exempelvis bort.

Får jag välja foton själv?

Ja, efter avslutad fotografering sorterar vi igenom samtliga bilder för att hitta de allra bästa. Vi mailar sedan dig dessa förslag i ett digitalt bibliotek och utifrån dem får du välja den bild du gillar bäst. Vill du köpa flera eller samtliga av våra förslag tillkommer ett pris på 1000 kr/bild, utöver den första bilden.

När kan jag få bilderna?

Vi levererar den slutgiltiga bilden inom 14 dagar från fotograferingstillfället, förutsatt att vi under den tiden får svar från dig vilken som blir den slutgiltiga bilden eller bilderna så att retuschen inte försenas.

Hur betalar jag?

Efter fotograferingen skickar vi en faktura på mail eller post om du föredrar det.