Vi är Porträttfotograferna

 

Michelle Macksey

Entreprenör och konsult inom kommunikation, marknadsföring och affärsutveckling. Har en bakgrund som produktionsledare på produktionsbolag och inhouse marknadsavdelningar.

Mårten Björk

Porträttfotograf som helst arbetar med naturligt ljus och gillar att fånga personliga uttryck i hans porträtt. Har tidigare jobbat som digital designer och drivit en framgångsrik webbyrå i Stockholm.

 
 

Det säger våra kunder om oss

“Porträttfotograferna levererar! De bemästrar den svåra konsten att få mig, som står framför kameran, att känna mig hundra procent bekväm. Resultatet blir därefter! Dessutom, proffsiga i bemötandet och skickliga och snabba fotografer”

Anna Gullstrand, StudioHow

”Detta är med råge de finaste porträtt någon tagit på mig och de kommer komma till mycket användning framåt. Jag kan varmt rekommendera Porträttfotograferna!”

Vendela Ragnarsson, specialist på jämställdhet och föreläsare.

"Det var ett rent nöje att jobba med Porträttfotograferna. De tog fantastiska event- och profilbilder och levererade en snabb, enkel och proffsig webblösning för åtkomst till alla våra bilder - allt med en härlig energi och stor dos professionalism. Vi kommer ringa dem igen!”

Jenny Ahnell, NowWhat Hackathon

“Porträttfotograferna fångade upp vårt behov tidigt och kunde leverera material både i form av bild och film för ett större event. De rörde sig smidigt bland deltagarna och alla kände sig hemma och bekväma, vilket märktes av vid leverans. Kan varmt rekommendera Porträttfotograferna, från brief till slutlig leverans som var utöver det vanliga – tack!”

Serhat Ferat, Vaengad

“Jag tycker inte bara att ni är superduktiga på det ni gör, ni är även härliga att att jobba tillsammans med. Jag kände mig jättebekväm tack vare er trots att jag inte tycker om att stå framför kameran. Jag rekommenderar Porträttfotograferna varmt och starkt!”

Pauline Längbo, Gabrielle by P 

“Den slutgiltiga bilden översteg mina förväntningar och jag anlitar gärna Porträttfotograferna igen”

Jenny Björk, egen företagare