Skärmavbild 2019-03-18 kl. 18.19.49.png
 

Anlita oss för er företagsfotografering

Vi har erfarenhet av att producera bildmaterial för både små och stora företag. Vi kan fotograferar era medarbetare eller miljöbilder på plats hos er eller på någon av de utomhusplatser som vi rekommenderar för porträtt.

Kontakta oss i formuläret nedan för en offert

 
Namn *
Namn

Prisexempel på våra tjänster
inom företagsfoto

Medarbetarportätt: 11 000 SEK för 5 porträtt
Bildbank och miljöbilder: 15 000 SEK/dag

Det här ingår när du bokar en fotografering hos oss:

  • Planering av fotografering enligt era önskemål

  • Fotografens tid och utrustning (2- 4 timmar)

  • Grundläggande retuschering och färgställning

  • Digital leverans av högupplösta foton via länk

 
 

Vanliga frågor

Hur går det till när jag kontaktat er?

Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar och ger förslag på ett datum och plats för fotografering. Vi föredrar att fotografera utomhus när vädret tillåter eftersom naturligt ljus blir vackrast på bild.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du väljer kläder som du känner dig bekväm med och som fungerar bäst till syftet med din bild. Mörka färger som blått, svart och grått blir fint och klassiskt och elegant på exempelvis CV-foton.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En porträttfotografering brukar ta mellan 15 - 30 minuter per tillfälle. Meddela gärna oss om du har kort om tid så tar vi hänsyn till det när vi planerar fotograferingen.

Ingår retusch?

Ja, en generell retusch ingår alltid i de slutlevererade bilderna från oss. Små störningsmoment som hårstrån eller ludd på kavajen tas exempelvis bort.

Får jag välja foton själv?

Ja, efter avslutad fotografering sorterar vi igenom samtliga bilder för att hitta de allra bästa. Vi mailar sedan dig dessa förslag i ett digitalt bibliotek och utifrån dem får du välja den bild du gillar bäst. Vill du köpa flera eller samtliga av våra förslag tillkommer ett pris på 1000 kr/bild, utöver den första bilden.

När kan jag få bilderna?

Vi levererar den slutgiltiga bilden inom 14 dagar från fotograferingstillfället, förutsatt att vi under den tiden får svar från dig vilken som blir den slutgiltiga bilden eller bilderna så att retuschen inte försenas.

Hur betalar jag?

Efter fotograferingen skickar vi en faktura på mail eller post om du föredrar det.