Experterna på porträttfoto

Anlita en professionell fotograf. Våra foton sticker ut på LinkedIn, CV och sociala nätverk. Vi tar bilder i naturligt ljus som känns autentiska där din personlighet kommer till sin rätt. Kontakta oss i formuläret idag!

Pris: 3000 SEK

Det här ingår när du bokar en fotografering hos oss:

  • Fotografens tid och utrustning

  • Smakfull retuschering

  • Porträtt i svartvitt och färg

  • Digital leverans av högupplösta foton via länk


Det här säger våra klienter om oss

“Den slutgiltiga bilden översteg mina förväntningar – jag anlitar gärna Porträttfotograferna igen.”
Jenny Björk, egen företagare


“Det var enkelt att känna sig bekväm vid fotograferingen och jag är supernöjd med min nya CV-bild”
Linnea Lindvall, jurist

“Tack till Porträttfotograferna för en bra upplevelse – bokningen och fotograferingen gick väldigt smidigt.”
Emil Hallström, managementkonsult


“Porträttfotograferna förstod vilket typ av porträtt jag var ute efter och jag uppskattade vår kreativa diskussion.”
Joakim Granat, civilekonom

“Mårten Björk is my favorite Swedish photographer for collaborations and editoral stories!”
Patrick Cordier, fotomodell


“Jag är jättenöjd med fotot och den snabba leveransen. Stort tack!”
Joel Helin, designer

 
 

Vanliga frågor

Hur går det till när jag kontaktat er?

Vi svarar på din förfrågan via mail och ger förslag på datum, klockslag och mötesplats för fotografering. Vi träffar alltid våra klienter på Östermalm i området runt vårt kontor där finns många platser som lämpar sig bra för fotografering. Vi föredrar att fotografera utomhus eftersom naturligt ljus blir vackrast på bild. Vill ni att vi fotograferar på annan plats än Östermalm eller utanför Stockholm tillkommer en startkostnad som varierar beroende på avstånd till vårt kontor.

Vad ska jag ha på mig?

Välj gärna kläder och accessoarer som du har burit tidigare och känner dig bekväm med. Om du har ett särskilt syfte med porträttet, exempelvis att använda som CV-bild, ha gärna i åtanke vad du vill att dina kläder ska representera och utstråla i det avseendet. Generellt blir vitt svårt att fånga på bild så meddela gärna oss om du vill bära helvitt så att vi kan ha det i åtanke.

Hur lång tid tar fotograferingen?

Vi estimerar 15 - 45 minuter per tillfälle när du anlitar oss. Beroende på olika omständigheter går det olika snabbt och långsamt beroende på tillfälle. Meddela oss om du har kort om tid så tar vi hänsyn till det.

Ingår retusch?

En generell retusch ingår alltid i de slutlevererade bilderna från oss. Små störningsmoment som hårstrån eller ludd på kavajen tas exempelvis bort. Vi utför även ytterligare retusch vid förfrågan.

Får jag välja foton själv?

Efter avslutad fotografering sorterar vi igenom samtliga bilder för att hitta de allra bästa, oftast 4 - 5 stycken som står ut och där alla element som skärpa och ljus stämmer. Vi mailar sedan dig dessa förslag och utifrån dem får du välja den bild du gillar bäst. Vill du köpa flera eller samtliga av våra förslag tillkommer ett pris på 750 kr/bild, utöver den första bilden.

När kan jag få bilderna?

Vi levererar den slutgiltiga bilden inom 14 dagar från fotograferingstillfället, förutsatt att vi under den tiden får svar från dig vilken som blir den slutgiltiga bilden eller bilderna så att retuschen inte försenas.

Hur betalar jag?

Efter fotograferingen skickar vi en faktura på mailen.