Pressbilder

Pressbilder för Gabrielle py P

Pauline Längbo är entreprenör och grundare till märket Gabrielle by P som hon lanserade hösten 2017. Märket är döpt efter Paulines syster Gabrielle som inspirerat designen och mönstren till produkterna. Pauline designar själv märkets axelremmar, hundaccessoarer och väskor som tillverkas i veganskt läder. Varumärket säljs förutom online i butiker i Sverige, Norge och Australien.

Porträttfotograferna har ett löpande samarbete med Pauline och fotograferade nyligen porträtt och pressbilder till kommande intervjuer och reportage med Pauline om Gabrielle by P.

Pressbilder för GLOWiD

Cecilia Ortmark Söder är grundare till GLOWiD som är exklusiv distributör till några av de bästsäljande skönhetsmärkena från Sydkorea. Hon har tidigare bott i Seoul och reser fortfarande dit regelbundet för att testa de senaste produkterna och träffa leverantörer. Populära märken som Klairs, By Wishtrend och Make P:rem säljs genom Cecilias team vidare till kunder från bland andra Skincity och i egna kanaler.

I takt med att intresset för internationella skönhetsmärken och trender vuxit sig stort är Cecilia och GLOWiD ofta i strålkastarljuset i skönhetsbloggar och modetidningar. För att med säkerhet kunna representera Cecilias person och företagets varumärke fotograferade vi ett antal pressporträtt i syfte att användas i olika medier och framtida intervjuer.