Videomarknadsföring för Stockholm Headhunting

Stockholm Headhunting är en rekryteringsbyrå inriktad på headhunting och on-site konsulter inom tech till kunder som Klarna, Fishbrain, Avanza och King. Med lång branscherfarenhet är Stockholm Headhunting en uppskattad partner i rekryteringar där den tekniska utmaningen är en viktig del i erbjudandet hos kunden.

Tidig vår 2019 lanserade Stockholm Headhunting Tecrec Trend Talk – ett återkommande event i Stockholm Headhuntings lokaler där de bjuder in till panelsamtal kring nyheter och utmaningar kring modern techrekrytering. Inför det första eventet anlitades Porträttfotograferna för att dokumentera eventet i syfte att marknadsföra och sprida kännedom inför kommande events. Vi valde att skapa en kort film eftersom rörligt material ger bra spridning och tenderar att väcka uppmärksamhet och fokus i informationstäta flöden.

Filmen spelades in under första delen av kvällen och fångade minglet bland deltagarna och känslan på plats. Vi filmade eventet med en Canon 5D Mark IV som vi fäste från en “gimbal” från DJI vilket gav oss stabila kameraåkningar genom lokalen. Porträttfotograferna stod också för klippning, text och vinjett till filmen.