Eventfoto och video för Vaengad

En vintrig morgon i januari bjöd varumärkesbyrån Vaengad in till ett frukostseminarium hos Volvo Studios. Vaengad jobbar med brand activation, art direction och grafisk produktion för bland andra Telenor, Nike och Usine.

Under seminariet pratade grundarna Serhat och Ferat om morgondagens mötesplats och hur butikens roll kommer att förändras, potentialen inom e-handel och vikten av det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga relationer mellan kund och varumärke.

Porträttfotograferna fotograferade och filmade kortare sekvenser under seminariet i syfte att dokumentera eventet och bygga en kännedom om Vaengad i sociala kanaler inför kommande föreläsningar. Att producera korta filmklipp för event blir alltmer populärt eftersom det effektivt fångar följares intresse i flödet på Instagram och LinkedIn, samtidigt som det kan förmedla innehållet från dagen och en upplevelse av att ha varit på plats.