Eventfoto för #Nowwhat Hackathon

nowwhatcrew

Under helgen 16–18 november fotograferade vi ett event hos Norrsken Foundation. Det ideella initiativet #nowwhat har som syfte att i spåren av #metoo verka för förändring genom innovation.

Eventet var ett hackathon där de bjöd in deltagare med olika kompetenser och bakgrund för att tillsammans ta fram nytänkande och konkreta lösningar för att stoppa sexuella övergrepp. Partners till eventet var bland andra Accenture, Fjord, Bonnier News, Scandic och SBAB.

20181116-3G1A8457.jpg
20181118-3G1A9983.jpg

Tillsammans med arrangörerna kom vi överens om ett schema med hålltider för att vara säkra på att fånga viktiga events. Under helgen fotograferade specifika delar av eventet som minglet under öppningskvällen, tävlingens olika moment och slutligen juryns bedömande och när vinnaren korades. Vi producerade även kortare filmer – ihopklippta sekvenser som effektivt sammanfattar eventet tänkt för format som Instagram och Twitter.